Bárdos Sarolta - Organikus elegancia Bodrogkeresztúrról


Bárdos Sarolta Bodrogkeresztúron 6 hektáron működteti emberléptékű borászatát, ahol az organikus művelés és szigorú hozamkorlátozás garantálja az egyedi minőséget. Minden dűlőből precíz, hagyományos feldolgozással készülnek borai, a könnyed száraz furmintektől az édes aszúkig, és egészen a pezsgőig. Tokaj Nobilis borai magukban hordozzák a hely karakterét, a kézműves gondosságot és Sarolta csendes, hiteles gondolkodását.

  • Gergely 5/5

    Borkóstoláson voltunk, a látottak, hallottak, tapasztaltak alapján a borász munkáját nagyra becsülöm.

  • Krisztina 5/5

    Kellemes pincelátogatás és borkóstoló, nagyon szép borok és üdítő beszélgetés a tulajdonos borásszal. Rugalmasan zajlott az időpontegyeztetés, 2 vendéget is szívélyesen fogadtak.

  • Zoltán 5/5

    Kiváló, nemzetközileg is kimagasló borokat kóstolhatunk Bárdos Saci segítségével. Minden borkedvelő kötelező megállója kell legyen ahhoz, hogy különleges ízélményt kapjon Tokajról!

Kérdésed van? Segítünk!